Professionele huwelijksfotograaf Rienk Boode zorgt met zijn fijne techniek en oog voor detail voor de mooiste foto’s van jullie huwelijk. Elk detail ziet hij, wat hij vastlegt voegt iets toe aan het eindresultaat. Schittert de zon net mooi in je haar? Glinstert het beekje van jullie huwelijkslocatie prachtig in het zonlicht? Reken maar dat Rienk al bezig is om zijn belichting in te stellen.

Huwelijksfotograaf en kinderen

Huwelijksfotograaf Rienk weet hoe hij kinderen moet fotograferen. De kinderen die graag willen poseren mogen dat, ze krijgen aandacht en hun eigen foto. Jongens willen niet altijd poseren voor de foto en pubers willen ook nog wel eens minder zin hebben. Dan zorgt Rienk voor die prachtige foto dat ze aan het voetballen zijn, toevallig opkijken of net het dessertbuffet ontdekken. Dat is de kwaliteit waar je naar zoekt bij het vastleggen van de trouwfoto’s jouw mooiste dag.

Huwelijksfotograaf voor trouwreportage

Droom je van een prachtige bruidsreportage op locatie? Dan heb je een huwelijksfotograaf nodig die begrijpt wat weersinvloeden doen met de kleur van je haar en jouw bruidsjurk. Je trouwfotograaf let op elk detail, ook op jullie glimlach en pose.  Kinderen kunnen ook meedoen en vinden het prachtig om te poseren. Je krijgt sprekende, kleurrijke foto’s met een prachtig lijnenspel waarin jij en je man schitteren als middelpunt.

Gediplomeerd huwelijksfotograaf

Rienk is gediplomeerd fotograaf van de fotovakschool. Zijn foto’s maakt hij met de verfijnde technieken die hij leerde van zijn leermeesters, de kracht van zijn foto’s ligt in zijn perfectionistische instelling en groot gevoel voor lijnenspel en licht. Zo zorgt hij voor een goede compositie, let erop of je haar wel perfect in model blijft en geeft hij bruikbare tips om natuurlijker te poseren. Iedereen is snel op zijn gemak, de fotosessie is leuk om te doen en jullie krijgen straks veel complimenten over hoe geweldig het trouwalbum is geworden.   Rienk Boode Bruidsfotografie Westland Den Haag Delft Rotterdam