Droom je van een prachtige trouwreportage op locatie? Trouwfoto’s maken voor een trouwreportage is samen met de trouwfotograaf de prachtigste landschappen of bouwwerken uitkiezen en dan poseren als volleerde modellen. Rienk Boode zorgt dat dit een heerlijk ontspannen tijdvak is van je huwelijksdag.

Trouwfoto’s en trouwalbum

De beste foto kan hij bij oplevering op canvas, metaal of in een lijst af laten drukken met professionele kwaliteit. Je krijgt alle trouwfoto’s van jullie bruidsreportage naar keuze in een prachtig album of digitaal aangeleverd.

Trouwfoto’s door een professionele fotograaf

Rienk is een gediplomeerd fotovakschool fotograaf met oog voor schoonheid die bijna onzichtbaar verborgen is totdat hij het fotografeert. Sprekende, kleurrijke foto’s met een prachtig lijnenspel zijn het resultaat. Zijn specialisme is perfectie en techniek, wat als huwelijksfotograaf een groot voordeel is. Jullie staan er zelf namelijk geweldig op, de achtergrond accentueert dat nog eens extra. En de invloeden van het weer neemt hij mee in zijn creaties. Sneeuw, felle zon of prachtige rode gloed in de wolken? Dan is hij in zijn element, met technische precisie zorgt hij voor optimale belichting van jullie als bruidspaar. Dat zijn foto’s die je met plezier in je huiskamer ophangt.